We praten over wat jou bezighoudt, belemmert of uit balans brengt. Over wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Alles wat je wilt vertellen is welkom en veilig, dit blijft tussen jou en mij. Ik luister en stel vragen die jou helpen inzichten te krijgen waardoor je zelf weer mogelijkheden of oplossingen ziet. Of rustig wordt en nieuwe moed ervaart.

Samen bespreken we de weg naar een voor jou bevredigend resultaat.

 

Wanneer mijn hulp niet toereikend voor je blijkt te zijn, bespreken we dat eerlijk en zal ik je helpen verder te zoeken naar de juiste hulpverlening.

 

Naast gesprekken kunnen creatieve werkvormen helpen om inzicht te krijgen. Soms zijn er geen woorden of zijn ze ontoereikend en helpen systemisch werk, beeldtaal of metaforen. Voor deze werkvormen is geen creatief talent nodig. 

 

Een gesprek tijdens een wandeling geeft een meerwaarde door letterlijk in beweging te zijn, daarbij levert de natuur volop inspiratie voor verrassende inzichten. 

 

Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van wat je nodig hebt. In onze eerste afspraak bespreken we dat.

 

Tarieven

Het tarief voor particulieren is € 55,00 excl. BTW per sessie en wanneer je werkgever  dit vergoedt of zelf de opdrachtgever voor gesprekken is, geldt een tarief van € 75,00 excl. BTW.

Het tarief geldt per afspraak en niet per uur, omdat mijn aandacht bij jou is als we bezig zijn en niet bij de klok.

Wanneer het tarief jouw budget te boven gaat, blijf dan niet weg als je graag zou willen komen; we zoeken daar dan samen een oplossing voor.

 

Het bezoekadres is Heuvellaan 5 in Putten, aan de rand van de uitgestrekte Veluwe. 

 

Ethische code en privacy

De ethische code voor counselors is leidend voor mijn manier van werken en deze privacyregeling is van toepassing.